ارتش اوکراین روز سهشنبه اعلام کرد که در واکنش به پیشرویهای روسیه و آتشبار سنگین این کشور، نیروهای خود را به مواضع جدیدی در شمال منطقه خارکیف منتقل کرده است.
یک جامعه شناس ایرانی از داخل کشور که به دلایل امنیتی نخواست نامش ذکر شود به بیبیسی فارسی گفت: «حکومت سالهاست که توان برقراری یک حکمرانی خوب را ندارد و از حل مشکلات ابتدایی مردم مانند اشتغال، کنترل تورم و گرانی عاجز است اما برای کنترل جامعه از تنها شیوهای که در آن متبحر است و تجربه فراوان دارد به خوبی استفاده میکند یعنی سرکوب خشن و خونین سادهترین اعتراضات از سوی بیپناه ترین شهروندان کشور برای خواستههای حداقلی مانند افزایش حقوق یا حق آب.»
در تحولی دیگر، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه، در یک نشست خبری تأکید کرد که مسکو به گفته او، «هر مزدور خارجی» و هرگونه تسلیحاتی که از کشورهای دیگر برای اوکراین ارسال شده باشند، را «هدف مشروع» در نظر میگیرد.
آلمان در دادگاه جهانی اتهام کمک به «نسلکشی» در غزه را رد کرد
برخی در واکنش به انتشار این آگهی گفتند که این تبلیغ تصویری روشن از صنعت امروز به دست میدهد.
ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام، روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت از رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد شبهنظامیان حوثی مورد حمایت ایران بر فراز خلیج عدن خبر داد.
اخبار جهان
در این آگهی، یک پرس هیدلرولیک تقریبا تمام ابزارهای خلق هنری از پیانو و دستگاههای ضبط صدا گرفته تا قوطیهای رنگ و کتاب و مجسمه را در هم میکوبد و خرد میکند و حاصل پرس شدن همه اینها، که هنرمندان و نویسندگان طی قرنها از آنها استفاده کردهاند، محصول تازه شرکت اپل است: ایپد پرو جدید که شرکت اپل میگوید هم قویترین و هم نازکترین آیپد است.
این شورا در بیانیهای که روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه در کانال تلگرام خود منتشر کرد، نوشته که بازنشستگان ایران با «اعمال ارادهٔ مستقیم خود»، مطالباتشان را در «کف خیابان و جلوی افکار عمومی جامعه» مطرح میکنند.
پس از آغاز اعتراضات «زن، زندگی، آزادی»، مسئولان جمهوری اسلامی به اجرای احکام اعدام شتاب بیشتری دادهاند و در سال ۲۰۲۳ دستکم ۸۳۴ نفر در ایران اعدام شدند.
این نهاد نظامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که نیروهای آمریکایی حوالی ساعت ۳:۳۰ بامداد یکشنبه پهپادی را که از نواحی تحت کنترل حوثیها در یمن به پرواز درآمده بود بر فراز خلیج عدن سرنگون کردند.
قطع شدن مکرر برق و آب در شهرهای بزرگ به دلیل فرسودگی زیرساختها و تحریمها، کتک زدن و «هجوم وحشیانه» به زنان و دختران جوان و نوجوان برای بیحجابی، برخورد خشن با مهاجران، کارگران اعتصابی و بازنشستگان در کنار دلمشغولی تکراری «نظام» برای «انتقام سخت» در سیاست خارجی تنها چند نمونه از بحرانهای تکراری در تاریخ ۴۴ ساله جمهوری اسلامی ایران هستند.
فریبا علاسوند معتقد است: مسیری که فمینیست ها با انکار تفاوتهای زن و مرد و برساخت دانستن زنانگی شروع کردند به انکار جنس زن و مرد و تکثر شدید جنسیتی و رواداری ال جی بی تیها رسید. ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
یک مقام دفاعی آمریکایی روز ۱۹ اردیبهشت گفته بود که حوثیها از زمان آغاز حملات خود در روز ۱۹ نوامبر (۲۸ آبان) سال گذشته تاکنون ۱۴۰ حمله در دریای سرخ و خلیج عدن انجام دادهاند.
حماس: به هیچ وجه در مذاکرات روز پنجشنبه شرکت نمیکنیم